MERCEDES V-OSZTÁLY 230TD – IRÁNY A BALATON.

A NYUGATINÁL ÁRGUS SZEMEKKEL NÉZIK A LÁNYOK, VAJON KI FOG ODALÉPNI A NAPFÉNYBEN CSILLOGÓ VILÁGOSKÉK METÁL V OSZTÁLYHOZ. PRÓBÁLJÁK MEGFEJTENI AZ ABLAKOK REJTÉLYÉT, PEDIG CSAK EL VANNAK HÚZVA A FÜGGÖNYÖK. LEZSEREN 2 MÉTERRŐL KIRIASZTOK, ÉS KINYITOM ELŐSZÖR AZ OLDALAJTÓT. CSENDBEN, DE MÉGIS HALLHATÓAN ELSZÓLOM MAGAM: VAN 6 JEGYEM A BALATON SOUNDRA.

SIKÍTOZVA INDUL MEG A LÁNYTÖMEG A BUSZ FELÉ, DE ÁLLJT PARANCSOLOK EGY KÉZMOZDULATTAL, MAJD MUTATÓUJJAMAT A SZÁM ELÉ HELYEZVE KÉREK EGY KIS CSENDET. KIVÁLASZTOK ÖTÖT A TUCATNYI SZÉPSÉG KÖZÜL AKIK HELYET FOGLALHATNAK A KARFÁS FOTELEKBEN, ÉS BEÜLÖK A VEZETŐÜLÉSBE. NAPSZECSÓ FEL, INDÍTOK. A DÍZEL MOTOR MEGNYUGTATÓ DURUZSOLÁSÁT ELNYOMJA A MÉLYLÁDA: TSZÜM, TSZÜM, TSZÜM- A CSAJOK FEJE RITMIKUSAN MOZOG A ZENÉRE.

MÁR-MÁR LEKERÜLNÉNEK A FELSŐK, DE AZÉRT BEKAPCSOLOM A KLÍMÁT: BÍRJÁK MÁR KI VALAHOGY A BALATONIG. BERAKOM EGYESBE A VÁLTÓT ÉS MEGINDULOK AZ M7-ES FELÉ. BELENÉZEK A TÜKÖRBE HOGY LÁSSAM A LÁNYOK CSEVEGÉSÉT ÉS ELMOSOLYGOK. MINDEZT 1, 5 MILLA ALATT? KÖSZÖNÖM CSONTICAR. ÉS A HITELT IS ELINTÉZTÉTEK 0-TÓL!


Ár: 0 Ft