FERRARI CALIFORNIA - MELÓSAUTÓNAK JÓ LESZ

HÁNY GYEREK RÍ: HA MEGNÖVÖK, LESZ NEKEM EGY FERRARIIII! -NOS, NEM VAGY MÁR GYERMEK, HOGY A KÜLSŐ SÁVBA SOROLJ ILLEDELMESEN, ÉS NÉZD A MŰMÁJER, TARKÓNVARROTT BÖMÖSÖKET, MEG A CÉGVEZÉR NÉGYKARIKÁS MAJDNEM OLIMPIKONOKAT, AHOGY KEMÉNY 180-NAL KÜZDENEK A KÉTSZÁZEZRES BÍRSÁGÉRT. TE CSAK MOSOLYOGSZ MAJD EZEN, ÉS MINDIG +10 KM/H ÓRÁVAL HAJTASZ ELŐTTÜK, MÍG EGY PONTON MEGUNOD, ÉS MEGNÉZED, MILYEN SEBESSÉGET LEHET ELÉRNI 8500-ON, HATOS FOKOZATBAN. (315km/h a szerk. )

SZEKRÉNYSOR SZÁLLÍTÁSÁRA NEM IDEÁLIS. MELÓSAUTÓNAK IGEN: CSÓKOLOM, 3 PERCE TETSZETT HÍVNI, MEGJÖTTÜNK DUGULÁS-ELHÁRÍTANI. JA, NEM, AZ A NAGY CSŐDÜLET A FERRARINKNÁL NEM AZ ELÉGEDETLEN ÜGYFELEK TÖMEGE. FECA, HOZD MÁ IDE A CSŐGÖRÉNYT. IGEN, CSÓKOLOM, CÉGES AUTÓ. MI TAGADÁS, JÓL MEGY A BOLT. ISZONYAT TAPADÁS A DIFFÚZORNAK HÁLA, F1-ES 'MANETTINO ELEKTRONIKA, ÉSATÖBBI, ÉSATÖBBI, AZ ÉRTÉKE MÉGSEM EZEKBEN BUJKÁL. EZ NEM FORINT, 5 ÉV MÚLVA IS 94 EURONGYOT FOG ÉRNI, MÁR HA LESZ MÉG EURÓKA.

NA LÁTOD, EBBE FEKTESS PÉNZT, ÉS A BARÁTNŐDET! HA CSAJ VAGY, EBBE FEKTESD A GYEREKET! GYEREKÜLÉST AJÁNDÉKBA ADUNK. (NE FELEDD, HOGY ELŐL CSAK MENETIRÁNY SZERINT FORDÍTVA RAKHATOD BE, BÁR AKKOR CSÓRIKÁM CSAK AZ EXTRÉM MÓDON TÁVOLODÓ KOCSIKAT FOGJA LÁTNI.)


Ár: 0 Ft