PORSCHE 911GT3 - SZÜLINAPOMRA

ITT VAN A KEZEMBEN ENNEK A GYÖNYÖRŰ PORSCHÉNAK A KULCSA, ÉS SEMMI MÁSRA NEM TUDOK GONDOLNI, AKÁRHÁNYSZOR IS NÉZEK RÁ, CSAK EGY HÜLYE SZTORIRA, HOGY HOGYAN IS JUTOTTAM HOZZÁ.

NEMRÉG, EGY CSODÁLATOS TAVASZI DÉLUTÁN TÖRTÉNT, AMIKOR IS EGY BARACKMELLŰ KIS BARNA CSAJ, AKI LEHETETT ÚGY TIZENKILENC VAGY TALÁN MÉG ANNYI SEM, MIUTÁN KIERESZTETTE A FARKAMAT A SZÁJÁBÓL, KÍVÁNCSIAN MEGKÉRDEZTE, HÁNY ÉVES IS VAGYOK. ÉN MEG RÖGTÖN VISSZAKÉRDEZTEM, HOGY SZOPÁS KÖZBEN ILYENEKEN JÁR AZ AGYAD? Ő MEG, MIALATT MEGTÖRÖLTE A SZÁJÁT, CSAK ANNYIT PRÉSELT KI MAGÁBÓL, HOGY „ÜHÜM”. ÉN MEG MEGKÉRDEZTEM, HOGY SZERINTED HÁNY ÉVESNEK NÉZEK KI? ERRE A PLAFONT BÁMULVA AZT FELELTE, HOGY HÁÁÁÁÁÁT, ÚGY NEGYVENNEK! MIRE ÉN HOGY, PONT ANNYI VAGYOK! ERRE Ő MEG, HOGY TÉÉÉNYLEG? ÉN MEG BÓLINTOTTAM, AZTÁN AZT HAZUDTAM NEKI, HOGY IGAZÁBÓL PONT MA VAGYOK NEGYVEN ÉVES, MIRE Ő SZÁJTÁTVA, HOGY NAAA, NE SZÍVASS, ÉN MEG TOVÁBB GYŐZKÖDTEM, ÉS EGY IDŐ UTÁN AZT HISZEM, EL IS HITTE.

AZTÁN VIGYOROGVA VALAMI OLYASMIT MONDOTT, HOGY AZ ANYUKÁJA ARRA TANÍTOTTA, HA VALAKINEK SZÜLETÉSNAPJA VAN, AZT ILLIK MEGAJÁNDÉKOZNI- DE AZT AZÉRT GYORSAN HOZZÁTETTE, HOGY A DUGÁSÉRT MINDENKÉPP FIZETNEM KELL. ÉN MEG NEM MONDTAM, CSAK GONDOLTAM, MILYEN JÓ, HOGY AZ ANYUKÁJA ARRA NEM TANÍTOTTA MEG, HOGY NE KEFÉLJEN IDEGEN, NEGYVENES FICKÓKKAL, ÉS FŐLEG NE PÉNZÉRT.

KÉSŐBB AZTÁN EZ A MAMA KEDVENCE ELTŰNT A MOSDÓBAN, DE ELŐTTE MÉG MEGESKÜDÖTT, HOGY EGY PERC MÚLVA ÚJRA ITT LESZ, Ő IS MEG AZ AJÁNDÉKOM IS. KISCSERKÉSZ BECSSZAVÁRA, VIHOGTA, EGY PILLANAT ÉS ITT LESZEK! ÉN MEG ADDIG LEDOBTAM A HASZNÁLT GUMIKAT AZ ÁGYRÓL, Ő MEG ALIG KÉT PERC MÚLVA MEGJELENT AZ AJTÓBAN, RÖHÖGCSÉLVE AZ ÁGYRA UGROTT, MENJEK HÁTRÉBB, MONDTA. ÉN HÁTRÉBBMENTEM, Ő MEG A KEZEIVEL MEGTÁMASZTOTTA MAGÁT AZ ÁGY VÉGÉBEN, A LÁBAIT FELHÚZTA, MINTHA ÉPPEN SZÜLNI KÉSZÜLNE, PERSZE EKKOR MÉG NEM TUDTAM, HOGY VALÓBAN SZÜLNI FOG, DE ANYUCI KICSI LÁNYA TÉNYLEG SZÜLT- ÉS NÉHÁNY MÁSODPERC MÚLVA A CSUPASZ PUNCIJÁBÓL ELŐCSÚSZOTT EGY PORSCHE SLUSSZKULCS, RÁM MOSOLYGOTT, ÉS CSAK ANNYIT MONDOTT: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!


Ár: 0 Ft