Eljött a perc, hogy megismerkedj velünk!

Mi vagyunk azok, akikkel érdemben tudsz tárgyalni, ha éppen autóeladásra, vagy vásárlásra adod a fejed. Nem kamuzunk, nem halandzsázunk, mi őszintén megmondjuk a frankót. Úgy érezzük, hogy ebben az eléggé eltorzult értékrendű világban, igenis lehet űzni egy akár olyan szakmát is, mint „használtautó kereskedő”, úgy, hogy büszkén vállaljuk azt, amik vagyunk, és a tükörbe tudjunk nézni minden reggel.

Ez nem azt jelenti, hogy csak hibátlan, újszerű autókat árulunk, hisz nem csak azt VESZÜNK, hanem azt, hogy megpróbálunk a lehetőségeink szerint a legjobban tájékoztatni Téged, akár adsz, akár veszel, hogy meg tudd hozni a megfelelő döntést.

Tudjuk, bemenni egy idegen helyre, az ember egyik legnagyobb vagyontárgyáról tárgyalni, elsőre félelmetesnek tűnik, de hidd el, nálunk egy pár perc után már úgy fogod érezni magad, mintha minden hétvégén együtt járnánk sörözni. Mi, és szerencsére több ezer elégedett ügyfél úgy érezzük, hogy a Csonti Car több mint autókereskedés: boldogan járunk be dolgozni, és ők szívesen járnak vissza hozzánk.

 • Csontos Zoltán (Csonti)

  A gépjármű szelektálás és a járműfelvásárlásért felelős osztály vezetője, aki egy időben az árképzésért is felelős. Szövegíró és -olvasó. Főkoordinátor, gyakorolja a munkáltatói jogokat, business manager, valamint cash flow provider. Röviden: Főnök.

  Üzenete: Vegyetek autót, mert kell a pénz! Eddig is kellett, de most: nagyon kell!

  E-mail: zoli@csonticar.hu

   
 • Juni Roland (Roland a profi)

  A magányos autókereskedő Budapest több kereskedésében megfordult már, kitanulta a szakma összes csínját-bínját. Az Opel Schiller vezető értékesítő munkatársaként megtapasztalta, hogy nem minden arany ami fénylik, kivéve a Csonti Car-t. Szinte minden autót eladtunk mire ideért, de hál istennek vettünk még. Testépítő, így ha kell, meg tudja emelni az autót, hogy alánézz.

  Üzenete: A FŐNÖK KÜLFÖLDÖN VAN, SEGÍTHETEK? 

  E-mail: roland@csonticar.hu

   
 • Komáromi Béla (A Béla)

  Volt ő már minden, és mi minden lesz még ha betanítjuk… Jelenleg tanítjuk, bár inkább ő minket, pillanatok alatt top értékesítő lett, fej-fej mellett haladnak a Gergővel az abszolút kategória győzelemért!

  Üzenete: HÁT IGEN, be kell hoznom a többieket...

  E-mail: bela@csonticar.hu

    
 • Juni Gergely (Nyalifali)

  Ha megszerzed a cégednek a legjobb embert, hogyan tovább? Hát persze! Felveszed az öccsét! Az autókhoz ugyan még nem ért, de olyan stílusa van a srácnak, hogy pillanatok alatt megszereted. Elképesztően tehetséges, még nem tudjuk miben, de képezzük.

  Üzenete: Nem az autókhoz kell érteni, hanem az emberekhez.

  E-mail: gergo@csonticar.hu  

   
 • Hajas Krisztina (Speedy Gonzales)

  Hitelügyintéző, a könyvelési osztály vezetője és minden más. Mire leírnám mi minden, már megcsinálta. Ő maga az Iroda.

  Üzenete: Szinte másodpercenként van egy.

  E-mail: kriszta@csonticar.hu

   
 • Tuboly Maja (Maya a méhecske)

  Züm-züm , szorgos méhecske ez a Maya. Jön – tesz – vesz – csinál – ügyintéz, csak kapkodod a fejed, de már kész is mindennel!

  Üzenete: UGYAN MÁR, rég kész van!

  E-mail: maya@csonticar.hu