Mint ahogy tudjátok, a Csonti Car kft. elsődleges célja egy szebb és olcsóbb világ megteremtése, azáltal, hogy a lakosság részére a lehető legjobb áron, minél több gépjárművet értékesítsen. 
A Csonti Car Matrica Megőrző Program (más néven CsMMP), ennek a kampánynak a népszerűsítésére szolgál. Most TE is részt vehetsz ebben a kampányban, és nem is önzetlenül! Annyit kell tenned, hogy fennhagyod a hátsó szélvédődön a narancssárga „Csonti Car a legjobb ár!!!” matricát 1 évig, és utána bejössz hozzánk az autóval és ezzel a kuponnal és bemutatod. 

JUTALMAD 5000 FT!!!

Tehát tulajdonképpen mit is kell tenned? Semmit! Azzal, hogy nem távolítod el az amúgy sem könnyen eltávolítható matricánkat, nem mosod vegyszerrel, és autómosóba sem jársz, ahol esetleg a forgó kefék megrongálnák, segítesz embertársaidnak, a matrica fényvisszaverő tulajdonságával biztonságosabbá teszed gépjárműved, és szert teszel jelentős mennyiségű készpénzre!
A kupon átruházható, amennyiben eladod a járgányt, add hozzá! Ha véletlenül megrongálódna a felirat, semmi gond, gyere be hozzánk, díjmentesen felrakunk egy újat!