CSONTICAR MÉDIAMEGJELENÉSEK:

  

 • Origo.hu

  "A Csonti Car kereskedőcég hirdetései között található meg a 2005-ös évjáratú, 3,59 millió forintért kínált, hosszított tengelytávú Audi A8 4,2 Quattro, amely minden extrát tartalmaz, amit akkor meg lehetett rendelni a német gyártó csúcsmodelljéhez. "

  Az origo.hu cikke
 •  

  TOTALCAR.HU

  "Csonti, a prosztó humor Paganinije nem panaszkodik: pörög a bolt, a válság szerinte valóságos áldás volt, és nagy szerencse, hogy már a betámadások is kimentek a divatból. Ha a Csonti életműből más nem is, ez biztos megvolt, hiszen számos trash-blog között a Subba is utánközölte a mester egyik legsikerültebb, elszállt szabadversét."

   Márkaimidzs-építés hülyeség segítségével
 • dudenbuch.blog

  "sajátos k'k'k' éjrópai, pár. káp. medencei nyelvileleményizmus, páratlan népi posztmodern Budáról, a nyelvipestizmusok (gügyögi gagyogás, rövidítési kényszeres gyugyuista primitivizmus etc.) nélkül.

  Reális áron hirdetnek autókat elég jó dumával. Stílusukat már koppintják többen is, viszonylag tűrhető epigonjaik a Kapzsi és a Kurti Car... (Szolgálati közlemény: A Kapzsi Car nick újabban az Azegi Autópark-nak dolgozik...)."

  A csonticar-izmus
   
 • ofczianka.hu

  "Az egyik legérdekesebb rajongói oldal kommunikáció szempontjából a Csonti Car oldala. Ehhez kétség sem fér, hiszen többségében csupa olyan dolog kerül ki az oldalra, amire nem gondolnád, hogy egy autó kereskedés oldalára való. És mégis működik! Zoltánnal a tulajdonossal készítettem interjút.""

  Olvasd tovább!
      
 • budapest23.eu

  A CSONTI-CAR sztori. Végre megírta valaki.

  Tovább olvasom...
    
 • Csonti Car dumák: „MINDENKÉPPEN ÉLVEZNI FOGSZ!”

  "Nem várt helyen botlottam gyöngyszemekbe, autó hirdetések böngészése közben találtam rá a Csonti Car teljesen egyedi hangvételű hirdetéseire. Ezekből következik egy válogatás, vágatlanul, csak most, csak Önöknek."

  Autoblogger.hu írása
    
 •  

  kuruc.info

  Egy autókereskedés a Gyermekrák Alapítvány magát adományokból vásárolt mentővel furikázó elnökének: "Nyalja ki!"

  Tovább olvasom...

 

 

 •  

  pestisracok.HU

  "Kvázi védelmi pénzt fizettetett volna a Repon Consulting and Research Kft. a Csonti Car-ral, Magyarország egyik népszerű és híres autókereskedésével - derítette ki a PestiSrácok.hu..."

   A Csonti Car nem hagyta magát...Archivált cikkek: 

SZUPERBLOG

"A használtautó hirdetések Paganinije ismét lecsapott. Ja, és arra kíváncsi, hogy Te tudnál -e jobb hirdetéseket írni, mint ő? (Szerintünk ez nagyjából lehetetlen, de Csonti hisz bennetek, és a legjobbakhoz még egy CsontiCaros pólót is hozzávág, hogy legyen tétje a dolognak. A részleteket ITT találod.) Most pedig lássuk a Hét Hirdetését."

Szuperblog cikke

 

YAMM.HU

"Csonti Car révbe ért a kreatív szövegeivel."