TUDSZ JOBBAT?

Hát igen. Kapunk mi hideget, meleget szövegeinkkel kapcsolatban. Egy biztos: kevesen mennek el mellette szó nélkül, és talán ezzel el is értük célunkat, a maga marketing értelmében. 

De hogyan is indult ez az egész? Elkezdtünk a saját szórakoztatásunkra írni egy-egy autóhoz valami bolond szöveget, vagy történetet, ami épp eszünkbe jutott, egymást űbereltük, ki tud nagyobb baromságot írni. Ezt egy idő után az e-mailek, visszajelzések és blogok olyan szintre emelték, hogy elvárás lett a Csonti Car-ral szemben hogy valami duma legyen jármű mellé. Szinte minden hirdetésünket több tízezren megnézik, nem ritka a százezer sem (a rekordunk eddig a Ferrari Japanese Style 620 ezer!!!) Sokszor az emberek nem is az autó típusa, évjárata vagy ára alapján keresik nálunk a kocsit, hanem a név szerint, amit adunk neki. Ha valaki elad nekünk valamit, vagy beszámítjuk, gyakran halljuk, hogy alig várja, mit írunk a volt járgányához! 

Hát ez már nem könnyű. Nem könnyű napi több szöveget írni… (hi hi) Mi egy kis cég vagyunk: nincsen marketing csapatunk, vagy „szövegíróink”, akik egész nap ezzel foglalkoznának, és már több száz A6 vagy Passat után nehéz újat írni róluk! Meg is kaptuk már egy két fórumon, hogy ismételjük magunkat, kezdünk kiégni, stb… és erre támadt egy ötletem:

TUDSZ JOBBAT?

Mert ha igen, küldd be hozzánk! Segítségből, poénból, oktató szándékkal, vagy csak azért, hogy megmutasd! Ha valóban úgy érezzük, hogy jó, használjuk az autóhoz! Figyeld a fejléceket, ahol a TUDSZ JOBBAT? feliratot látod, ahhoz keresünk szöveget!

Azért félreértések elkerülése végett, mi sem gondoljuk, hogy a szövegeink miatt adjuk el a járgányt, hanem az áraink miatt veszik meg: írhatnék oda bármit, akkor is eladnám. Szóval nem, nem adunk százalékot a haszonból! 

De ha használjuk, küldünk postán egy Csonti Car-os pólót! Azért valljuk be, az elég menő… 


Na ide küldd a hülyeséget: majdkitalalokvalamit@csonticar.hu 

u.i.:

Természetesen a szöveged végére odaírjuk a nicked vagy nevedet, nem aratjuk le a babérokat!Meghatározó pontja lehet önéletrajzodnak amennyiben marketinges állásra pályázol! 

Csonti