Rengetegen kérdezitek, hogy lehet e Csontis „relikviákat kapni?! Kérem szépen, eddig nem lehetett! De majd most!

Szóval, a lényeg, hogy ha álmaid netovábbját egy Csontis póló, esetleg egy forgalmi tok képezi, viszont ezt nem akarod (még) egy autóvásárlással egybekötni, akkor most elérhetővé tettük a számodra is. Természetesen sok-sok bevételre számítunk (tudjátok: kell a pénz!), ezért is dobtunk rá 300% árrést (na jó, ez kamu). Szóval, csupa-csupa hasznos dolgot találhattok, ami a mindennapokat teszi szebbé és Csontisabbá.

  A Csontis relikviákat a következőképp tudod megszerezni:

        1. Lépés: Megrendelés 

Írj egy email az info@csonticar.hu-ra, és természetesen ne felejtsd el beleírni:

          - Mi kell?

          - Mennyi kell?

          - Milyen kell? (póló esetén)

    2. Lépés: Fizetés 

Fizetni tudsz utánvéttel vagy előre utalással a bankszámlánkra, részletek a visszaigazoló emailben mennek majd.  

    

 • Póló férfi 1990.- 1190.- + PK*

  Karl Lagerfeld már rácuppant a pólónkra, de mi nem adtuk. Mert akkor baromi drágán kellene nektek adnunk, és mint tudjuk, az nem egyezik a mi (legjobb!!!) árpolitikánkkal. Ugye nem kell ecsetelnünk mennyire csajozós. Így ha közeleg a hétvége, és azon töröd a fejed, hogy mit vegyél fel a buliba, hát barátom, ezzel szinte biztosra mész.

   
 • Pulcsi 4990.- 2490.- + PK*

  Amikor a divat és a funkcionalitás ötvöződik! Mi lehetne más, mint a Csontis pulóverünk! Jól is néz ki, meleg is. És ha felteszed a kapucnit, senkinek nem fog feltűnni, hogy mi nem te vagyunk. Vagy te nem mi vagyunk. Vagy mi van???

   
 • Póló csajos 1990.- 1190.- + PK*

  Persze, hogy gondolunk a lányokra is! Mi más lehetne jobb felület minket népszerűsíteni, mint két foooormás...váll. (Na jó, csak majdnem.) Viszont, vigyázat, mert ha a pasi elolvassa a feliratot tuti bejössz neki elsőre. Ilyen ugyanis csak az igazi autó őrült vagány csajoknak van, így tuti leszólít. Jah, és még lesz téma is. (Most jut eszembe, lehetne Csonti társkereső is...nem?)

   
 • Póló csajos pántos 1990.- 1190.- + PK*

  Ha már a társkeresés szóba került... gondolj csak bele, egy forró nyári napon végigsétálsz az újonnan beszerzett Csonti-s pólódban, ami mágnesként vonzza a férfiak tekintetét. Nem csak a színe, hanem a vékony pántja miatt is, aminek köszönhetően kilátszódik a formás kis... vállad, na meg több is, ha Te is úgy akarod...

   
 • Kulcstartó (elfogyott)499.- + PK*

  Tökéletes kiegészítő, ha mindig meg akarod találni a kulcsod. Ugyanis a mi kulcstartók már saját lábán megy hozzád, ha fütyülsz neki. És ha mindezt sötétben tennéd meg, akkor még világít is közben, hogy megkönnyítse a dolgod. A praktikus aprópénz tartó a végén már csak egy bónusz, ugye nem kell elárulnunk a titkot, hogy a kamu narancs százforintossal magadévá tehetsz egy bevásárlókocsit, és máris visszajött az ára… ;-)

 • Forgalmi tartó 298.- + PK*

  Na, ez AZ a kiegészítő, amit ha jót akarsz magadnak, nem hagysz ki. Ugyanis ki ne ismerné a CsontiCart??? Igeeeen, a rendőrök is. Így ha ebben csapod le a forgalmit, máris mosolyra görbül a közeg szája, és akár még a büntit is megúszhatod! Persze ha nagy f@szságot csinálsz, akkor ne hivatkozz ránk. Ha meg 180 cm-es szupermodell vagy, akkor csak egész nyugodtan! ;-)

   
 • Csontis toll 249.- + PK*

  Mit is mondhatnánk: Csontis tollal írni menő! Gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nagyon sok, mindkét fél számára előnyös üzlet született úgy, hogy Csontis tollal lett aláírva. Mi nem is írunk mással.

   
 • Matricák 199.- + PK*

  Eddig csak azok kaptak, akik vettek is, és részt vettek a CSMMP programunkban. Na ezt szüntettük be most. Csak mert. Jófejek vagyunk.

   
 • Karszalag 299.- + PK*

  Csak elfér még a Sound-os mellett nem? Ezen kívül pedig menő. A legnagyobb „fanok” még a barátnőjük csuklójára is raknak egyet…ha érted mire gondolok… ;)

   
 • 1 db kavics a telepről (amíg a készlet tart)499.- + PK*

  Persze-persze, megértjük, hogy lassan már legenda lesz a Csonti Car telepe. Képzeld el, mennyi remekbeszabott verda, és … (ehem…) járt már a telepünkön. Naaa…ha meg van, akkor azt is el tudod képzelni, hogy ezeken a kavicsokon történt minden, ami a Csonti érzést képviseli és mélyen magában hordozza. Egyszer sokat fog érni, szóval miért is ne lenne neked ilyened? Most ezt IS elérhetővé tesszük. Csak neked, és csak most. Ja, és talizmánként sem utolsó. Persze hogy szerencsét hoz, valamint a legjobb csajokat vonzza be.

   

A PK. utalás esetén 1690 Ft, utánvéttel 1820 Ft. Jobban jársz, ha utalsz, mert a postának is nagyon kell a pénz!

 

Nyilvántartási számunk: 12063